Tussen klooster en paard

Verdieping op je (wandel)pad dmv ervaringsgericht leren met paarden.

Wil jij ervaren hoe het is om aanwezig te zijn in het hier en nu?
Wil jij verdieping op je wandeltocht, op een ongebruikelijke manier ondersteund worden bij de vragen die door je hoofd spelen?

Maak dan een afspraak voor een verdiepende sessie ervaringsgericht leren met paarden, en laat je inspireren door deze wijze dieren.
Paarden zijn meesters in het spiegelen van dat wat op dit moment gezien wil worden. Ze vragen je aanwezig te zijn in je lichaam. Ons lichaam heeft namelijk antwoorden waar ons hoofd niet aan durft te denken. Vaak zijn wij echter vergeten hoe wij naar ons lijf kunnen luisterenVaak zijn wij echter vergeten hoe wij naar ons lijf kunnen luisteren. De wandeling zorgt al voor een diepere verbinding met je lijf, een sessie met de paarden geeft je een nieuw inzicht. De verstillende plek van de kloosters en het kerkje, de drie-eenheid Velp, zorgen voor de perfecte omstandigheden.

 

In kloosters draait het leven om spiritualiteit. De verbinding met het allerhoogste, de bron. Het dagelijks leven is er volledig op ingericht om deze verbinding te ervaren. De energie van dit leven is nog steeds voelbaar op deze plekken, eeuwenlange devotie zit in de stenen, de stilte,  de klokken die luiden. De drie-eenheid Velp verteld met haar verhalen bijna 10 eeuwen aan religieuze geschiedenis, op deze plek is verstillen als vanzelfsprekend. De mens van de 21ste eeuw zoekt nog steeds naar de verbinding met de bron. Velen beseffen echter dat de bron die we zo vaak buiten ons zochten, diep in ons hart huist. De zoektocht is er nog steeds, de belangrijkste ingrediënten zijn nog steeds verstilling en naar binnen keren, voelen tot in de kern. Wandelen geeft ons deze ingrediënten, paarden geven een extra zetje.

Voor de Pelgrim, de retraitegast, of de toevallige passant:

Wil jij ervaren hoe het is om aanwezig te zijn in het hier en nu? Wil jij verdieping op je wandeltocht, en ondersteund worden bij de vragen die door je hoofd spelen?

Neem dan contact met mij op voor een verdiepingssessie met de paarden.  In een sessie van ±anderhalf uur kijken wij samen met jou naar dat wat gezien mag worden in jou.

Wanneer: Voor of na je wandeling, of je neemt een dag rust voor verdieping tussen paarden. In de zomermaanden is het heerlijk in de vroege ochtend, of na de avondmaaltijd, als de zon bijna ondergaat.
Waar: Drie-eenheid Velp. Slapen kan in het Emmausklooster. De paarden wonen op 5 minuten afstand, bij kasteelklooster Bronckhorst
Kosten: € 88,00
Afspraak maken?: Stuur een mail naar babs@burowonderlijk.nl, of bel om de mogelijkheden te bespreken.

Langer verblijven?

Het is ook mogelijk een langer verblijf te boeken, en meerdere sessies te plannen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.