Over Babs Jasper

Ik geloof in wonderen. Een wonder is volgens mij een verandering of  een overwinning op jezelf of bij een ander waardoor de ‘flow’ er weer in komt.  Van die momenten waarop je doorhebt dat het eigenlijk best simpel is, dat leven.

Het ultieme is om dit gevoel van flow continu te beleven, en dat heet in bepaalde tradities dan weer ‘verlichting’. Het enige waar ik mij dan heel lang over verbaasd heb bij veel van die boeken over ‘het vinden van…. (vul zelf maar in), is dat het lijkt alsof je je normale aardse leven dan maar even naast je neer moet leggen. Hoe doen ze dat toch?

Dat doen ze dus niet. Ze kijken gewoon anders.  En hoe interessant is het om te horen van een ander hoe hij kijkt? Of jezelf af te vragen met welke ogen jij naar jezelf kijkt? Of een ander naar jou kijkt?

Ik ben nieuwsgierig, optimistisch en analytisch. Verbazing maakt dat ik vragen stel. Dat ik luister. Wat gebeurt hier nou eigenlijk? Ik zoek naar de manieren die het best passen om zaken aan de orde te stellen. Empatisch, met begrip voor de ander, maar wel helder en oprecht.

Ik zie kansen, en houd ervan mensen te verbinden.

Mijn waarden zijn: liefde, eerlijkheid  en vrijheid. Steeds meer voel ik hoe deze waarden zich in mijn leven manifesteren, door mijn handelen en woorden heen sijpelen. Dit zijn mijn wondermomenten, en die gun ik iedereen.

Opleidingen

Masterherder Linda Kohanov (USA)
Level 1 Equine facilitated learning Raya Medicine,
Dienend leiderschap , Safier
Projectmanagement Prince 2
Lean sixsigma

Master policy, management and entrepreneurship VU
Bachelor Master Biology