Agenda

Soms wil je jezelf even helemaal onderdompelen. Even gericht tijd voor je eigen innerlijke wezen, je eigen ontwikkeling, om je daarna weer volledig in te kunnen zetten voor je gezin, collega's, medewerkers of klanten.

Buro Wonderlijk biedt, soms samen met collega's, workshops, trainingen, retraites en intensives die je verrijken op persoonlijk, emotioneel en spiritueel gebied. Neem een kijkje in de agenda!

 

22 april t/m 26 april 2019: Inner leadership-intensive voor de intuïtieve jonge ambitieuze vrouw

Boek voor Maart 2019 en bespaar € 95 euro >>> Lees meer...


Download deze brochure als pdf

Jij werkt al een tijdje aan je carrière. Het werkende leven bevalt je goed, al merk je wel dat de uitdagingen waar je voor staat anders zijn dan toen je nog studeerde. Uitdagingen die niks te maken hebben met de inhoud van je werk, daarin voel je je wel zeker. Meestal kom je als young potential uitdagingen tegen op het vlak van relaties, met je collega’s, je baas, de klanten. Op interpersoonlijk vlak. Je vraagt je steeds vaker af hoe je jezelf trouw kunt blijven in deze contacten. Hoe je jezelf kunt laten zien zoals je werkelijk bent zonder jezelf sterker voor te doen vanwege verwachtingen. Hoe je leiding kunt geven, als je het gevoel hebt dat je vanwege je nog geringe levenservaring nog maar weinig natuurlijk respect uitstraalt? Of je moet samenwerken met anderen die een totaal verschillende kijk op het leven hebben dan jij?

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan nodigen wij je graag op 22 april 2019 (pasen!) uit op een prachtige plek in Spanje, om samen met ons een kudde paarden één week lang op onderzoek te gaan naar jouw eigen gedrag en manieren op het interpersoonlijk speelveld. Naast dat wij je gidsen om je eigen stijl te vinden, reiken wij ook tools aan die je in kunt zetten inzetten tijdens uitdagingen op je werk.

Wat gaat de inner leadership intensive je brengen?

Deze inner leadership intensive gaat over bewustwording van jezelf en jij in werkrelaties. Hoe verhoud jij je tegenover de ander? Hoe handel jij op het interpersoonlijke vlak? Om hier goed antwoord op te geven is het van belang dat jij weet wie jezelf bent. Hoe jijzelf handelt en overkomt bij anderen vanuit je natuurlijke manier van zijn. Tijdens deze inner leadership intensive combineren wij gestallt-therapie, emotionele intelligentie, non-verbale communicatie, intuitieve ontwikkeling in contact met de wijsheid van de kudde. Wij delen onze ervaring en inspireren jou hiermee om je inzichten als young potential mee te nemen, dmv oefeningen met elkaar en met de paarden.

Thema’s die aan bod zullen komen:

 • Wat is intuïtie en hoe kun je het gebruiken in je werk
 • Herkennen van je eigen natuurlijk aard, emoties en hun boodschappen
 • Grenzen voelen en aangeven, bij jezelf en de ander
 • Wanneer is je doorzettingsvermogen genoeg?
 • Hoe lang ‘leef jij mee’?
 • Welke keuzes maak je om iemand iets wel of niet te vertellen?
 • Intentie zetten en handelen naar je intentie
 • Non-verbale communicatie
 • Kennismaking met de 5 rollen van de meesterherder
 • Effectieve gesprekken voeren over je eigen gedrag en het gedrag van een ander

Aan het eind van deze intensive weet je beter wie je bent, en hoe je bij jezelf de onontgonnen gebieden kunt verkennen. Je weet hoe jij op andere overkomt, en wat maakt dat jij bij sommige contacten heftiger reageert. Je herkent meer je natuurlijke aard en je weet hoe je van daaruit alle rollen op een bewuste manier in kunt te zetten. Bij andere herken je de (bewust of onbewust ingezette) rollen en weet je hoe je hierop kunt reageren. Je ontwikkelt emotioneel heldendom©

Voor wie is deze intensive:

Deze intensive is gericht op jonge ambitieuze vrouwen, die naast hun ambitie, hun spiritualiteit , vrouw zijn, intuitie en compassie, niet onder stoelen of banken schuiven.
Jij wilt niet het één of het ander, maar alle kanten van jezelf ontwikkelen en inzetten.

 

Wie begeleiden deze intensive:

- Johanna Pien Savonije is gecertificeerd I.V.- en Gestalt-Art-therapeute/ Medicine Horse Way coach en bedrijfscoach in de vijf rollen van de meesterherder (Linda Kohanov/ VS) is de oprichtster van deze Women Wisdom Businessopleiding en heeft zich, na een lange media-loopbaan, de laatste 20 jaar gespecialiseerd in women healing, burn out en bedrijfstrainingen. Zij werkte 12 jaar als bedrijfscoach voor Schouten en Nelissen en Veeckman en de Veirman en coachte, naast het geven van allerhande trainingen, ook heel wat managers en CEO’s. De laatste acht jaar werkt zij als vast teamlid in een holistische huisartsenpraktijk (www.backandwhite.be) waar zij veel geleerd heeft over depressies, burn- out en gezondheidsklachten op de werkvloer en hoe waardevol het kan zijn voor vrouwen om zich te herstellen van de buitenwereld en zich weer te verbinden met hun binnenwereld en hun vrouwelijke essentie. In deze opleiding legt zij het theoretische en organisatorische fundament en begeleidt zij alle persoonlijke ontwikkelingsprocessen vanuit haar I.V.- Gestaltbasis en als gecertificeerd Master of the herd coach (volgens het model van Linda Kohanov VS) . Ook zal zij ervoor instaan dat het gegeven lesmateriaal telkens omgezet kan worden op een voor jou authentiek passende wijze in je groei als manager/ bedrijfscoach of ondernemer.
www.justsense.info

Babs Jasper,

is Medicine Horse Way coach (eponaquest), en begeleider in de 5 rollen van de meesterherder (Linda Kohanov) tevens is zij gecertificeerd in Dienend leiderschap.
Binnen haar bedrijf Buro Wonderlijk begeleidt zij klanten en organisaties op het vlak van (persoonlijk) leiderschap en intermenselijk gedrag, waarbij ze je aanspreekt op je emotionele en spirituele intelligentie.

Babs is haar carrière begonnen als organisatie-adviseur in de gezondsheidszorg. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan met verschillende personen, teams en organisaties, en is haar interesse voor interpersoonlijk gedrag (op de werkvloer) gewekt. Daarnaast heeft zij gewerkt als (locatie) manager. 9 jaar heeft ze zich een weg gebaand door de duisternis van rouw en burn-out, waarbij haar paard haar altijd heeft gespiegeld en haar de weg heeft gewezen. Vanuit ervaring, onderbouwd met de nodige kennis, begeleidt ze anderen nu op de weg die zij willen gaan.

www.burowonderlijk.nl

De kudde paarden:

De paarden zijn de echte leraren deze intensive. Paarden zijn meesters in authentiek relaties. Ze laten dat zien wat jij ze vertelt met je lichaam, je bewegingen en je (vaak onbewuste ) gedachten. Zij laten jou zien waar jij jezelf en andere voor de gek probeert te houden, en maken die stukken in jou helder waar het tot nu toe altijd donker is geweest. Overtuigingen, aannames en overlevingspatronen die ons als kind hebben gediend, maar nu vaak een belemmering vormen voor wie we echt zijn, weten zij als geen ander aan te wijzen en te transformeren.


Locatie:

De intensive vindt plaats op de locatie van Johanna Pien en haar paarden in Spanje, Javea, een charmant kuststadje een uur rijden van Valencia. We hebben de beschikking over een workshop-ruimte, een buitenplaats, de bak en een kudde van 4 paarden. Op de patio wordt tijdens de workshop-dagen een heerlijke lunch geserveerd.

Voor de avonden en de nacht is een B&B in een typische spaanse finca op 5 minuten afstand van de daglocatie gereserveerd. Hier kun je heerlijk bijkomen van de dag, even afkoelen in het zwembad, of de dag beginnen met een frisse duik. (Het weer is al heerlijk in April) ontbijt wordt klaargezet door het Nederlands stel van de B&B. De kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden, met eigen douche en toilet. Diners kunnen in het B&B worden besteld, of je eet lekker in een restaurant. (Avondmaaltijden niet inbegrepen in de prijs)

Investering:

De investering voor deze inclusieve inner leadership intensive bedraagt € 1420,00 Reserveer jij je plek voor 1 maart? Dan betaal je slechts € 1325,00
Deze prijs is inclusief:

 • 5 Trainingsdagen
 • Ontbijt en lunch tijdens de workshop
 • Overnachtingen vanaf zondag tot zaterdag

Niet inbegrepen in de kosten:

 • Avondmaaltijden
 • Vliegreis van en naar Valencia en vervoer naar Juvea
 • Extra nachten slapen bij aankomst voor zondag of vertrek na zaterdag

We werken met een kleine groep. De intensive gaat door bij minimaal 6 vrouwen en maximaal 8.

Wil je meer informatie over deze intensive, mail of bel dan gerust met Babs. babs@burowonderlijk.nl of 06-13385179

We checken graag of deze intensive aan je verwachtingen gaat voldoen. Na opgave wordt je door 1 van ons gebeld. Kennis of ervaring met paarden is niet nodig. Opgeven kan door een mail te sturen naar babs@burowonderlijk.nl. Je ontvangt dan het inschrijfformulier. Wij kijken uit naar onze ontmoeting in april 2019! Johanna Pien, Babs & de paarden

21 t/m 25 oktober 2019: Inner leadership-intensive voor de intuïtieve jonge ambitieuze vrouw

Boek voor Maart 2019 en bespaar € 95 euro >>> Lees meer...


Download deze brochure als pdf

Jij werkt al een tijdje aan je carrière. Het werkende leven bevalt je goed, al merk je wel dat de uitdagingen waar je voor staat anders zijn dan toen je nog studeerde. Uitdagingen die niks te maken hebben met de inhoud van je werk, daarin voel je je wel zeker. Meestal kom je als young potential uitdagingen tegen op het vlak van relaties, met je collega’s, je baas, de klanten. Op interpersoonlijk vlak. Je vraagt je steeds vaker af hoe je jezelf trouw kunt blijven in deze contacten. Hoe je jezelf kunt laten zien zoals je werkelijk bent zonder jezelf sterker voor te doen vanwege verwachtingen. Hoe je leiding kunt geven, als je het gevoel hebt dat je vanwege je nog geringe levenservaring nog maar weinig natuurlijk respect uitstraalt? Of je moet samenwerken met anderen die een totaal verschillende kijk op het leven hebben dan jij?

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan nodigen wij je graag op 22 april 2019 (pasen!) uit op een prachtige plek in Spanje, om samen met ons een kudde paarden één week lang op onderzoek te gaan naar jouw eigen gedrag en manieren op het interpersoonlijk speelveld. Naast dat wij je gidsen om je eigen stijl te vinden, reiken wij ook tools aan die je in kunt zetten inzetten tijdens uitdagingen op je werk.

Wat gaat de inner leadership intensive je brengen?

Deze inner leadership intensive gaat over bewustwording van jezelf en jij in werkrelaties. Hoe verhoud jij je tegenover de ander? Hoe handel jij op het interpersoonlijke vlak? Om hier goed antwoord op te geven is het van belang dat jij weet wie jezelf bent. Hoe jijzelf handelt en overkomt bij anderen vanuit je natuurlijke manier van zijn. Tijdens deze inner leadership intensive combineren wij gestallt-therapie, emotionele intelligentie, non-verbale communicatie, intuitieve ontwikkeling in contact met de wijsheid van de kudde. Wij delen onze ervaring en inspireren jou hiermee om je inzichten als young potential mee te nemen, dmv oefeningen met elkaar en met de paarden.

Thema’s die aan bod zullen komen:

 • Wat is intuïtie en hoe kun je het gebruiken in je werk
 • Herkennen van je eigen natuurlijk aard, emoties en hun boodschappen
 • Grenzen voelen en aangeven, bij jezelf en de ander
 • Wanneer is je doorzettingsvermogen genoeg?
 • Hoe lang ‘leef jij mee’?
 • Welke keuzes maak je om iemand iets wel of niet te vertellen?
 • Intentie zetten en handelen naar je intentie
 • Non-verbale communicatie
 • Kennismaking met de 5 rollen van de meesterherder
 • Effectieve gesprekken voeren over je eigen gedrag en het gedrag van een ander

Aan het eind van deze intensive weet je beter wie je bent, en hoe je bij jezelf de onontgonnen gebieden kunt verkennen. Je weet hoe jij op andere overkomt, en wat maakt dat jij bij sommige contacten heftiger reageert. Je herkent meer je natuurlijke aard en je weet hoe je van daaruit alle rollen op een bewuste manier in kunt te zetten. Bij andere herken je de (bewust of onbewust ingezette) rollen en weet je hoe je hierop kunt reageren. Je ontwikkelt emotioneel heldendom©

Voor wie is deze intensive:

Deze intensive is gericht op jonge ambitieuze vrouwen, die naast hun ambitie, hun spiritualiteit , vrouw zijn, intuitie en compassie, niet onder stoelen of banken schuiven.
Jij wilt niet het één of het ander, maar alle kanten van jezelf ontwikkelen en inzetten.

 

Wie begeleiden deze intensive:

- Johanna Pien Savonije is gecertificeerd I.V.- en Gestalt-Art-therapeute/ Medicine Horse Way coach en bedrijfscoach in de vijf rollen van de meesterherder (Linda Kohanov/ VS) is de oprichtster van deze Women Wisdom Businessopleiding en heeft zich, na een lange media-loopbaan, de laatste 20 jaar gespecialiseerd in women healing, burn out en bedrijfstrainingen. Zij werkte 12 jaar als bedrijfscoach voor Schouten en Nelissen en Veeckman en de Veirman en coachte, naast het geven van allerhande trainingen, ook heel wat managers en CEO’s. De laatste acht jaar werkt zij als vast teamlid in een holistische huisartsenpraktijk (www.backandwhite.be) waar zij veel geleerd heeft over depressies, burn- out en gezondheidsklachten op de werkvloer en hoe waardevol het kan zijn voor vrouwen om zich te herstellen van de buitenwereld en zich weer te verbinden met hun binnenwereld en hun vrouwelijke essentie. In deze opleiding legt zij het theoretische en organisatorische fundament en begeleidt zij alle persoonlijke ontwikkelingsprocessen vanuit haar I.V.- Gestaltbasis en als gecertificeerd Master of the herd coach (volgens het model van Linda Kohanov VS) . Ook zal zij ervoor instaan dat het gegeven lesmateriaal telkens omgezet kan worden op een voor jou authentiek passende wijze in je groei als manager/ bedrijfscoach of ondernemer.
www.justsense.info

Babs Jasper,

is Medicine Horse Way coach (eponaquest), en begeleider in de 5 rollen van de meesterherder (Linda Kohanov) tevens is zij gecertificeerd in Dienend leiderschap.
Binnen haar bedrijf Buro Wonderlijk begeleidt zij klanten en organisaties op het vlak van (persoonlijk) leiderschap en intermenselijk gedrag, waarbij ze je aanspreekt op je emotionele en spirituele intelligentie.

Babs is haar carrière begonnen als organisatie-adviseur in de gezondsheidszorg. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan met verschillende personen, teams en organisaties, en is haar interesse voor interpersoonlijk gedrag (op de werkvloer) gewekt. Daarnaast heeft zij gewerkt als (locatie) manager. 9 jaar heeft ze zich een weg gebaand door de duisternis van rouw en burn-out, waarbij haar paard haar altijd heeft gespiegeld en haar de weg heeft gewezen. Vanuit ervaring, onderbouwd met de nodige kennis, begeleidt ze anderen nu op de weg die zij willen gaan.

www.burowonderlijk.nl

De kudde paarden:

De paarden zijn de echte leraren deze intensive. Paarden zijn meesters in authentiek relaties. Ze laten dat zien wat jij ze vertelt met je lichaam, je bewegingen en je (vaak onbewuste ) gedachten. Zij laten jou zien waar jij jezelf en andere voor de gek probeert te houden, en maken die stukken in jou helder waar het tot nu toe altijd donker is geweest. Overtuigingen, aannames en overlevingspatronen die ons als kind hebben gediend, maar nu vaak een belemmering vormen voor wie we echt zijn, weten zij als geen ander aan te wijzen en te transformeren.


Locatie:

De intensive vindt plaats op de locatie van Johanna Pien en haar paarden in Spanje, Javea, een charmant kuststadje een uur rijden van Valencia. We hebben de beschikking over een workshop-ruimte, een buitenplaats, de bak en een kudde van 4 paarden. Op de patio wordt tijdens de workshop-dagen een heerlijke lunch geserveerd.

Voor de avonden en de nacht is een B&B in een typische spaanse finca op 5 minuten afstand van de daglocatie gereserveerd. Hier kun je heerlijk bijkomen van de dag, even afkoelen in het zwembad, of de dag beginnen met een frisse duik. (Het weer is al heerlijk in April) ontbijt wordt klaargezet door het Nederlands stel van de B&B. De kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden, met eigen douche en toilet. Diners kunnen in het B&B worden besteld, of je eet lekker in een restaurant. (Avondmaaltijden niet inbegrepen in de prijs)

Investering:

De investering voor deze inclusieve inner leadership intensive bedraagt € 1420,00 Reserveer jij je plek voor 1 maart? Dan betaal je slechts € 1325,00
Deze prijs is inclusief:

 • 5 Trainingsdagen
 • Ontbijt en lunch tijdens de workshop
 • Overnachtingen vanaf zondag tot zaterdag

Niet inbegrepen in de kosten:

 • Avondmaaltijden
 • Vliegreis van en naar Valencia en vervoer naar Juvea
 • Extra nachten slapen bij aankomst voor zondag of vertrek na zaterdag

We werken met een kleine groep. De intensive gaat door bij minimaal 6 vrouwen en maximaal 8.

Wil je meer informatie over deze intensive, mail of bel dan gerust met Babs. babs@burowonderlijk.nl of 06-13385179

We checken graag of deze intensive aan je verwachtingen gaat voldoen. Na opgave wordt je door 1 van ons gebeld. Kennis of ervaring met paarden is niet nodig. Opgeven kan door een mail te sturen naar babs@burowonderlijk.nl. Je ontvangt dan het inschrijfformulier. Wij kijken uit naar onze ontmoeting in april 2019! Johanna Pien, Babs & de paarden

Binnenkort meer Workshops en Trainingen

Houd deze agenda in de gaten, ik werk aan mooie samenwerkingen en aanbiedingen of neem contact met me op.
Wil je aan jezelf werken of loop je soms vast neem dan vrijblijven contact op met Babs.