Inzichten die ik graag deel

Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain.

 – Anonymous, more recently attributed to Vivian Greene

Het leven wordt een spel, op het moment dat je de spelregels begint te zien. Dit betekent niet dat je geen emoties meer ervaart, of als een robot door het leven gaat. Dit betekent dat je steeds vaker bewust de keuze kunt maken: 'Ga ik mee in het drama, of kies ik ervoor de boodschap achter de emotie te uiten en vervolgens los te laten', of zoals een paardenkudde ons leert, rustig weer te gaan grazen.
Op deze plek schrijf ik mijn ervaringen, inzichten en leermomenten neer. Een vorm van reflectie die mijzelf de wonderlijke momenten leert doorzien, al hoop ik ook dat ze jou helpen bij het zien van jouw eigen wonderlijke leermomenten.

Het jaar waarin de paarden kwamen, meesterjaar 2018