Blog

Recente blogberichten

 • Dankbaar voor mijn ‘Gouden aardepaard’

  Dankbaar voor mijn ‘Gouden aardepaard’

  Na  22 jaar samen vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Mijn pad word helder. Ik kies voor mijn weg, waar ik in geloof, wat ik te vertellen en te brengen heb. Op mijn manier. Met al mijn kanten. Al mijn talenten. Al mijn eigenaardigheden. Al mijn kennis. Al mijn karaktereigenschappen. Al mijn interesses. Eindelijk werd mij […]Read More »
 • Ruimte om te zijn wie je bent

  Ruimte om te zijn wie je bent

  Eind februari had ik een gesprek met de coach zelforganisatie die mij ondersteunde bij het begin van mijn carrière  als teammanager. Ze stelde mij de vraag: “Waar liggen jouw behoeftes Babs?”. Behoeftes.. wauw, MIJN behoeftes?! Als volleerd pleaser had ik deze vraag nog nooit hardop durven beantwoorden. Ik besefte toen wel dat het tijd werd […]Read More »
 • Mijn werk als teammanager als kloppend deel van wie ik ben, juist nu in tijd van Corona

  Mijn werk als teammanager als kloppend deel van wie ik ben, juist nu in tijd van Corona

  1 november 2019 was het zover. Mijn eerste werkdag als teammanager van 2 zorgafdelingen in de Leyenstein Kerkdriel, onderdeel van BrabantZorg. Het was een vrijdag. Het voelde een beetje gek om aan het eind van de week te starten, dit bleek aan het eind van de dag echter een onwijs goede beslissing. De indrukken van […]Read More »
 • Ode aan de man die mij leerde wat onvoorwaardelijke liefde is

  Ode aan de man die mij leerde wat onvoorwaardelijke liefde is

  9 februari 2020.. 11 jaar geleden verliet jij het leven. 11 jaar geleden verdween je plotsklaps uit mijn fysieke leven, zomaar, leek toen, de man die ik intens lief had was niet meer. Je was op de reis van je leven, waar je zoveel liefde vond, ik hoorde het in je stem als we elkaar […]Read More »
 • Welkom op mijn blog, de plek waar ik verhalen deel

  Welkom op mijn blog, de plek waar ik verhalen deel

  Vandaag is een mooie dag om te beginnen met mijn blog. 04-04-2020 Een mooie dag om mijn verhalen te gaan delen. Om te inspireren, te ondersteunen, kracht te geven. Aan iedereen die wil. Soms deel ik verhalen uit mijn verleden, soms verhalen uit het nu, soms een verhaal uit het verleden dat wordt bevestigd in […]Read More »